Nacházite se na staré verzi našeho webu! Nový web neleznete zde
Sledujte nás na sociálních sítích

UPC Fight Cesta bojovníka

19. 2. 2021
Organizace UPC Fight, za kterou stojí trenéři C.M.T.A. - ze Spejbl a Palec Gymu, má za sebou několik menších akcí. Teď se však doslova rozhodli vystoupit z podzemí a pod záštitou České Muaythai Asociace,z.s. připravili projekt Cesta bojovníka. Jedná se o projekt, který na tuzemské scéně v thajském boxu nemá obdoby. Tato reality show nabídne celkem šest dílů a mezi nimi také tři turnaje formou vyřazovacího systému podle pravidel muaythai. O motivaci účastníci nouzi mít nebudou, protože na vítěze čeká odměna 50 000 Kč. V jednotlivých turnajích můžeme sledovat i vložené zápasy.

V turnaji se mezi sebou utká celkem šestnáct bojovníků z České republiky a Slovenska ve váze do -63,5 kilogramů. Diváci se mohou těšit na borce elitního Spejbl Gymu Denise Hnídka, Renata Beketa a úspěšného českého reprezentanta z mezinárodních IFMA turnajů Matěje Trčky. Dále pak i na Lubomíra Pinduse, Radka Štádlera a další. Za Slovensko se představí Lukáš Madinec a Rastislav Klimáček z Trenčína, Leonard Borák z Diamond Gymu Žilina a Nikolas Krivák z Drácula Gym Bánská Bystrica.

Odvysílání prvního dílu z šesti dílné série reality show Cesta bojovníka, která bude zachycovat přípravu jednotlivých zápasníků, je naplánováno na úterý 16. března 2021. První eliminační turnaj UPC Fight Cesta bojovníka pak proběhne v sobotu 10. dubna 2021, bohužel bude probíhat bez přítomnosti diváků. Organizátoři odhadují, že ti se budou moci přijít podívat až na velké finále. Vše bude samozřejmě záviset na vývoji epidemiologické situace v ČR. 

Všechny tři turnaje můžete sledovat formou placených PPV online přenosů. Dění ze zákulisí a informace o reality show budou zveřejněny na Instagramu či Facebooku pořadatele akce a na webu www.upcfight.cz. A také na webových stránkách, Instagramu a Facebooku České Muaythai Asociace, z.s..

Odkaz na upoutávkové video k akci naleznete zde: https://youtu.be/P6vpAJH3lRs

 

Tento text byl převzat z tiskové zprávy od UPC Fight.

Plánovaná akce

Kalendář akcí

Červenec 2024
PoÚtStČtSoNe
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Export ics

Sledujte nás na Facebooku