Nacházite se na staré verzi našeho webu! Nový web neleznete zde
Sledujte nás na sociálních sítích

Sparingy i špičkování. Repre Muaythai už jede naplno, skvělé podmínky ji potěšily

5. 10. 2021
Nový reprezentační team, nové sportoviště. Širší výběr bojovníku reprezentace, mohl vyzkoušet špičkový gym Thaibox Devils. Přípravný camp v Třebíči sloužil na výběr reprezentace na nadcházející Mistrovství světa IFMA v Thajsku. Český team ovinul vítr změn ve vedení repre a novou vizi a práci za ziskem medaili ve světě.

Covid vše zastavil, nový reprezentační team senioru pod vedením Jirky APLIKA Apeltauera se teprve teď mohl pustit do své práce. Boxeři trénovali do maxima a kemp si chválili dokonce i naši elitní reprezentanti Jakub Klauda i Karolína Klusová.

Líbila se jim práce trenéru, jejich vize a taky strava a blízkost hotelu, kdy do tělocvičny došli za pár minut pěšky.

 

Tréninky byly sestaveny z cvičných sparingu a hlavně klinčů a práci v nich. Přínosem byla taky návštěva mentálního kouče, který razil heslo “Zaměřte pozornost na to co chceme”. Pozornost míří k blížícímu se mistrovství světa IFMA v Thajsku.

 

Hlavní kouč Aplik (Aplik gym Praha) i reprezentační trenéři Jirka Mejstřík (Lanna gym Praha) a Martin Vaňka (Como-3 gym Ostrava), byli s teamem velmi spokojeni. Nálada byla výborná a chuť bojovat o výběr do repre na svět projevili všichni bojovnici, do jednoho. U sportovců byla vidět skvělá atmosfera a všichni táhli za jeden provaz. Campu se zůčastnilo celkem 21 bojovníku z celé ČR a z toho 8 žen. Za kluby se zůčastnili Lanna gym Praha, Xgym Praha, Como-3 gym Ostrava, Gladiatos gym České Budějovice, , MT Olomouc, Hamr gym Ostrava, Jetsaam gym Brno, Tik Tak gym Rokycany, Aplik gym Praha, Spejbl gym Praha)

Martin Vaňka -X-

Plánovaná akce

Kalendář akcí

Červenec 2024
PoÚtStČtSoNe
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Export ics

Sledujte nás na Facebooku