Nacházite se na staré verzi našeho webu! Nový web neleznete zde
Sledujte nás na sociálních sítích

Půst skončil. Kids Muaythai Challenge rozhýbala sedmdesát dětí

19. 10. 2021
Po jedenadvaceti měsících opět zaplavili pražskou halu TJ Spoje mladí zápasníci, aby poměřili síly v soutěži Kids Muaythai Challenge. Deváté pokračování oblíbené akce pro děti se konalo v sobotu 16. října za finanční podpory Magistrátu hlavního města Prahy.

Sedmdesát nadějných bojovníků ve věku do patnácti let soutěžilo ve třech disciplínách, v nichž si vyzkoušeli svoji výdrž, ale také speciální kopy muaythai. Jednotlivé části se pravidelně mění, a proto děti do poslední chvíle nevěděly, co je čeká.

Tentokrát se svěřenci patnácti klubů z různých koutů republiky potýkali s roundicky, up downy a angličáky. Tři nejlepší účastníci v každé věkové a váhové kategorii obdrželi za své výkony v každé disciplíně medaili.

Nejvíc jich ze všech oddílů získal Leonidas Gym, který si jich z Prahy odvezl hned patnáct. Za ním se třinácti cennými kovy se nacházeli zápasníci z Gladiators Gymu České Budějovice a o jednu medaili míň vybojovaly děti z ThaiBox Devils Třebíč, jež ale zároveň zaznamenaly největší počet zlatých – šest.

„Hlavním cílem projektu je podpořit zdravého soutěžního ducha a formou hry naučit děti a mládež vyhrávat s pokorou a prohrávat se ctí,“ uvedl sportovní ředitel České Muaythai Asociace Michal Novák.

Jemu, ale také maskotovi - lvíčeti, kterého se zhostil Daniel Šmrha (Leonidas gym) a všem, kteří se na organizaci a průběhu akce podíleli, C.M.T.A. děkuje.

 

Pavel Šťastný

Press manager C.M.T.A.

Plánovaná akce

Kalendář akcí

Červenec 2024
PoÚtStČtSoNe
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Export ics

Sledujte nás na Facebooku