Nacházite se na staré verzi našeho webu! Nový web neleznete zde
Sledujte nás na sociálních sítích

Národní liga muaythai pokračovala v Líbeznicích, počet zápasů narostl

12. 10. 2021
Po měsíci od startu nové sezony Národní ligy muaythai se bojovníci v sobotu 9. října opět postavili do ringu. Tentokrát se představili v hale v Líbeznicích u Prahy, kde druhé kolo tuzemského seriálu zorganizoval Spejbl Gym pod záštitou České Muaythai Asociace.

Zatímco v polovině září se v úvodním kole tohoto ročníku v pražské hale TJ Spoje představilo třiačtyřicet zápasníků, tentokrát jich mezi provazy zavítalo jedenasedmdesát ze čtyřiadvaceti oddílů z různých koutů republiky. „Účast mě velice těší a děkuji všem, že přijeli. Navíc hala v Líbeznicích je krásná a muaythai v ní má své místo,“ uvedl za pořádající klub Ondřej Hutník.

V plánu bylo hned devětatřicet duelů v různých váhových a věkových kategoriích, do tří soubojů však jeden ze soupeřů nenastoupil. „Úroveň zápasů na lize se zvedá každým rokem a u těch zkušenějších dvojic už šlo o pěkné muaythai a nejde tomu nic vytknout. Atraktivita je dobrá, i když bohužel nedorazilo tolik lidí,“ řekl Hutník.

Po duelech Národní ligy muaythai se v hale v Líbeznicích uskutečnil galavečer thajského boxu Art of War. Program nabídl hlavní zápas do 71 kilogramů mezi domácím bojovníkem Janem Šindelářem a Jiřím Pávem z X Gymu. Ten porazil Hutníkova svěřence 2:1 na body. „Byl to super zápas a lákadlo večera,“ pochvaloval si Hutník.

V Líbeznicích u Prahy se jedno z kol domácí muaythai soutěže konalo už podruhé, Art of War má za sebou první ročník. „Chci v tom pokračovat,“ prohlásil Hutník a dodal: „Jednou ročně do své rodné vesnice, odkud pocházím nejen já, ale třeba i druhý trenér ze Spejbl Gymu Michal Vančura, muaythai určitě přivezeme.“

Všechny sobotní zápasy vysílala Česká Muaythai Asociace na YouTube kanále s názvem MaXimus FightTV.

 

Pavel Šťastný

Press manager C.M.T.A.

 

Plánovaná akce

Kalendář akcí

Červenec 2024
PoÚtStČtSoNe
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Export ics

Sledujte nás na Facebooku