Nacházite se na staré verzi našeho webu! Nový web neleznete zde
Sledujte nás na sociálních sítích

Na první letošní Kids Muaythai Challenge si zápasníci vyzkoušeli nová cvičení

11. 1. 2022
Po krátké pauze a poprvé v novém roce vyrazili opět do akce. Mladí zápasníci v sobotu 8. ledna zaplavili pražskou halu TJ Spoje, aby se zúčastnili už jedenáctého pokračování oblíbené soutěže Kids Muaythai Challenge. Pod vedením zkušených trenérů bojovalo o medaile 80 dětí.

Stejně jako při minulé výzvě i tentokrát se závodníci předvedli ve dvou dovednostních disciplínách, jenže organizátoři si pro ně připravili zcela nová cvičení, a to T-rotace a Stop kick Push kick. V nich si děti ověřily nejen technické dovednosti, ale také sílu a vytrvalost.

Nejvíc cenných kovů ukořistili zástupci oddílů Thaibox Devils Třebíč a Leonidas Gym, kteří se radovali shodně z deseti medailí. Třebíčské naděje získaly čtyři zlata, dvě stříbra a čtyři bronzy, zápasníci severočeského oddílu pak brali tři zlata, čtyři stříbra a tři bronzy. Dohromady se na akci pořádané Českou Muaythai Asociací rozdalo osmačtyřicet cenných kovů.

Pro nejmladší účastníky byla uspořádána soutěž v malovaní maskota lva. Ze všech kreseb byly vybrány tři nejlepší, které byly oceněny medailemi: David Horký, Natálie Horká (oba Thaibox Devils Třebíč) a Vojta Terela (Tik Tak Rokycany).

Na Kids Muaythai Challenge poté navázaly tréninky a sparingy, při nichž na mladé talenty dohlíželi certifikovaní koučové C.M.T.A. jako Viktor Petrlík, Petr Macháček nebo hlavní reprezentační trenér juniorů Ladislav Horejš.

Česká Muaythai Asociace děkuje všem zúčastněným oddílům, trenérům i asistentům, bez kterých by se jedenácté pokračování oblíbené soutěže pro děti nemohlo uskutečnit.

 

Pavel Šťastný

Press manager C.M.T.A.

Plánovaná akce

Kalendář akcí

Červenec 2024
PoÚtStČtSoNe
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Export ics

Sledujte nás na Facebooku