Nacházite se na staré verzi našeho webu! Nový web neleznete zde
Sledujte nás na sociálních sítích

Magazín Muaythai mění působiště! Vítá nás Nova Sport

17. 4. 2022
Na začátek se určitě hodí poděkovat TV Sport 5 za prostor a péči, kterou nám celou dobu poskytoval a kde jste magazín doposud mohli vídat.

Když jsme před více než čtyřmi lety přišli s tím, že budeme dělat magazín čistě jenom z Muaythai, asi by nás ani ve snu nenapadlo, že spolupráce vydrží tak dlouho a Sport 5 věnuje Muaythai tolik hodin vysílacího času.
Vše začalo magazínem samotným, který se začal vysílat jako první v lednu 2018 a měl být předzvěstí blížícího se Mistrovství Evropy konaného v Praze. Vše se povedlo a povědomí o Muaythai začalo stoupat a v programu si ho začali vyhledávat i lidé, kteří o tomto sportu předtím nevěděli. Společně s magazíny přibyly do vysílání i přímé přenosy z galavečerů jako Gladiators Night, Souboj Titánů, Večer Bojovníků Thajského Boxu nebo Evropské Ligy Muaythai a loni i reality show UPC Fight – Cesta bojovníka.
Odvysíláno bylo 30 magazínů a nebýt covidového období, je toto číslo ještě vyšší. V programu jsme tak i díky reprízám strávili stovky hodin a věřím, že reklama pro Muaythai to byla velká. Magazín společně se mnou komentovala řada zvučných jmen, ať už trenéři reprezentační, reprezentanti bývalí i současní a naši nejlepší bojovníci. Samozřejmě ani výroba magazínů se neobešla bez krizí a drobných komplikací, někdy to prostě bylo doslova na „pankáče“, ale ani zápas samotný někdy neprobíhá podle linky, tak se to občas přeneslo i do střižen a dabéren a ne vše vždy klapalo jako hodinky. To víte, technika si někdy postaví hlavu a nepomůže ani vypnout – zapnout. I tak jsme dokončili 4 roky vysílání a čeká nás nová výzva.

Došlo k opětovnému spojení se skupinou TV Nova s.r.o., a to pro nás a diváky znamená, že Magazín Muaythai od dubna bude k vidění na Nova Sport 1 a Nova Sport 2. Možná se divíte, že opětovnému, ale pamětníci vědí, že Muaythai už na Nova Sport vysíláno bylo.
Teď se tedy na stejné obrazovky vracíme a řadíme se mezi značky, jako jsou NHL, NBA, Nascar, Bundesliga, Bellator a mnoho dalších. Přesunem na Nova Sport se spojujeme s velkou značkou na trhu a pěvně věříme, že jako sport tam i patříme. Magazín Vás čeká ve stejném měsíčním formátu, tedy kromě léta, kdy všichni odpočívají, postupně budeme měnit jeho grafický vizuál a formát reportáží bude ze začátku trochu obecnější. Přeci jen se dostáváme do obýváků spousty nových diváků, tak jim Muaythai nejprve musíme přiblížit, a vysvětlit s kým mají možnost se každý měsíc potkávat. Nemusíte se bát že přijdete o pravidelné návštěvy galavečerů, ligových kol, Kids Muaythai Challenge a dalších, ale chceme dělat i reportáže ze zahraničí, z akcí s Muaythai spojených, příprav turnajů a mnoho jiných.
Aby vše bylo oznámeno oficiálně, v úterý 19.4. Vás čeká návštěva prezidenta Asociace Petra Otticha ve Snídani s Novou a večer na Nova Sport 2 premiéra prvního „nováckého“ magazínu Muaythai. A kdo bude večer spát, může si hned ve středu odpoledne zapnout Nova Sport 1, kde bude magazín také. Zároveň archiv odvysílaných magazínů najdete na Voyo.cz.

Držme si palce k dalším desítkám magazínů, přímým přenosům a dalším výstupům, které je radost připravovat a to nejen díky Vám, všem lidem, co se kolem Muaythai motají. A jak patří na závěr: „U dalšího magazínu se budeme těšit na viděnou!!!

 

Karel Špátzal – Magazín Muaythai

Plánovaná akce

Kalendář akcí

Červenec 2024
PoÚtStČtSoNe
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Export ics

Sledujte nás na Facebooku