Nacházite se na staré verzi našeho webu! Nový web neleznete zde
Sledujte nás na sociálních sítích

Čeští zápasníci získali na Virtuálním mistrovství 13 medailí

14. 10. 2021
I letos vzhledem ke koronavirové epidemii proběhlo v termínu 4. – 10. 10. 2021 IFMA Virtuální mistrovství světa, do kterého se zapojilo také 28 našich závodníků.

Soutěžilo se v 6 disciplínách: tradiční tanec  WAI KRU, SHADOW BOX, SHADOW REFEREE, MAX FIT, MLADÝ AMBASADOR a párová soutěž MAI MUAY. Mezi českými závodníky se představili také člen reprezentace Ondřej Malina (Aplik Muay Thai) a hlavní reprezentační trenér juniorů a zároveň rozhodčí Ladislav Horejš (Leónidás Gym).

Medaile získalo 9 našich závodníků. Disciplínu MAX FIT ovládla ve své věkové kategorii Šarlota Sofie Horká (THAI BOX DEVILS TŘEBÍČ) a stala se tak jedinou českou zlatou medailistkou. Zároveň se tímto probojovala na Virtuální festival mládeže UTS, který odstartuje 20. 11. 2021.

Stříbrnou příčku vybojovala v disciplíně MAX FIT loňská účastnice Aneta Kadlecová (Gladiators gym Č. Budějovice). V disciplíně SHADOW REFEREE neboli rozhodcování smyšleného zápasu se taktéž na druhém místě umístil Ladislav Horejš (Leónidás Gym).

Toto mistrovství se pro nás neslo v duchu bronzových žní. Třetí příčku obsadili v disciplíně MAX FIT Karolína Mašterová, Kristýna Neumanová, Monika Větrovská a Matěj Vlk (všichni THAI BOX DEVILS TŘEBÍČ) V disciplíně SHADOW BOX medailově cinklo celkem šestkrát, a to zásluhou Lukáše Klašky (Leónidás Gym), Kláry Ottichové (THAI BOX DEVILS TŘEBÍČ)  a podruhé na tomto mistrovství se radovali rovněž Šarlota Sofie Horká, Kristýna Neumanová, Monika Větrovská a Matěj Vlk (všichni THAI BOX DEVILS TŘEBÍČ).

Své svěřence na virtuální mistrovství připravili trenéři Petr Ottich (THAI BOX DEVILS TŘEBÍČ), Ladislav Horejš ( Leónidás Gym), Jiří Apeltauer (Aplik Muay Thai) a Petr Korčák (Gladiators gym Č. Budějovice). Česká Muaythai Asociace měla svého zástupce i v řadách rozhodčích, stejně jako loni se do toho projektu zapojila Věra Korbášová (X Gym Praha).

Všem závodníkům z řad klubů Aplik Muay Thai, Gladiators gym Č. Budějovice, HANUMAN GYM, Leónidás Gym a THAI BOX DEVILS TŘEBÍČ děkujeme za účast na tomto mistrovství a gratulujeme ke skvělým výsledkům.

 

Barbara Smejkalová

Plánovaná akce

Kalendář akcí

Červenec 2024
PoÚtStČtSoNe
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

Export ics

Sledujte nás na Facebooku